Ja bym wolał indywidualnie a nie w 50 ludu.
pisałem do niego ale jakiś problem ze zdrowiem miał.
przypomnę mu się .
Czarnobyl / Prypeć - Strefa Wykluczenia
Zwiń
X
-
oolsztyniak serial widziałem i potwierdzam - jest MEGA.
sebastian7905 , nie mógłbym przepuścić takiej okazji.
Ponawiam też pytanie Seby... co robimy z wyjazdem? Bierzemy termin że strony, czy ustalamy go indywidualnie z Pawłem?Ostatnio edytowany przez bohen; 6000.
Zostaw komentarz:
-
-
-
olsztyniak, a ty gadałeś coś z tym pawłem, czy coś wiemy? jakieś ustalenia, bo mnie ziomki pytali ostatnio
Zostaw komentarz:
-
-
bohen jeszcze trochę czasu masz.
Polecam wszystki serial na HBO Czarnobyl, od wczoraj jest dostępny już drugi odcinek
Powiem Wam, że serial mega.
Zostaw komentarz:
-
-
Cześć, dawno tu nie zaglądałem, ale chyba wybrałem idealny moment na reaktywację.
Coś mnie tknęło, że zajrzeć do działu off-topic i co widzę.... kolejny wyjazd na Ukrainę.
Jeśli o mnie chodzi to jestem jak najbardziej chętny na "wycieczkę" na wschód. Nie wiem tylko co moja żona na to....- będę musiał rozpocząć negocjacje.
Zostaw komentarz:
-
-
Ja myślę iść w termin indywidualny bardziej niż w termin globalny.
Na tych podanych na stronie pojawia się w cłuj ludzi, nawet po 50 osób jedzie.
rafiki jedziesz z nami ?
krzynol i sebastian7905 pytali czy dołączysz do ekipy.
Zostaw komentarz:
-
-
Gra gitara ,ale może będę miał również jednego człowieczka
Zostaw komentarz:
-
-
-
to co? ja informuję moich 3 ludzi o terminie i klepiemy go
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpispóźny październik/początek listopada 2019 ?
działajmy...
6-13 październik jest taki termin na stronie podany.
4 dni w Zonie, 2090 zł
Zostaw komentarz:
-
-
czas ruszyć temat, jeśli na jesień tego roku miałby się wyjazd udać
ja mam 3 ludzi chętnych + ja i seba to pięć człowieków
jakby zebrać 7-8 to mamy dużą siłę przebicia ekipy pod własne pomysły
późny październik/początek listopada 2019 ?
działajmy...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mzajc Zobacz wpisDo Kijowa jest dużo lotów i można wyrwać za grosze A jak to jest z ubezpieczeniem... skoro jest to strefa wykluczenia, to czy ubezpieczenie zdrowotne obejmuje przebywanie w niej?
w kosztach wycieczki jest ubezpieczenie
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mzajc Zobacz wpisDo Kijowa jest dużo lotów i można wyrwać za grosze A jak to jest z ubezpieczeniem... skoro jest to strefa wykluczenia, to czy ubezpieczenie zdrowotne obejmuje przebywanie w niej?
W PZU masz fajne ubezpieczenie - Wojażer. Można zakupić przez net. oczywiście przed zakupem warto zapoznać się z OWU, bo to w OWU masz napisane warunki ubezpieczenia.
Oczywiście warto też sprawdzić w innych ubezpieczalniach. Możesz to zrobić za pośrednictwem porównywarekOstatnio edytowany przez spj; 5971.
Zostaw komentarz:
-
-
Do Kijowa jest dużo lotów i można wyrwać za grosze A jak to jest z ubezpieczeniem... skoro jest to strefa wykluczenia, to czy ubezpieczenie zdrowotne obejmuje przebywanie w niej?
Zostaw komentarz:
-
-
Do elektrowni wejście i tak kosztuje teraz chyba 300 zł a iść drugi raz i tracić pół dnia na to mi się nie chce.
Burakówka ok. Termin raczej październik?
Zostaw komentarz:
-
-
Jestem na tak ,może bez elektrowni ,może Kijów jeden dzień ,Burakówka ,bo niemożna było ostatnio wjechać
Zostaw komentarz:
-
-
Przemyślcie sprawę, może znów coś pod nas niestandardowego?
Tylko grupę trzeba byłoby uzbierać.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: